Børnehuset søger ny pædagog

Vil du have et stort ansvar i det pædagogiske arbejde i vores lille, private daginstitution med fokus på nærvær og høj faglighed?

Så er det måske dig, der skal være en del af det pædagogiske Dream Team for vores dejlige private institution Børnehuset Tusindfryd i Fasterholt! 

Vi er i rivende udvikling og søger derfor en pædagog til opstart snarest muligt og senest den 1. maj 2023.

Den ledige stilling er på 28-30 timer, og der vil være timer i både vuggestue, børnehave og i vores forening FRISK.

Vi søger en ny pædagog, der med respekt for det eksisterende pædagogiske grundlag og i samarbejde med personalet og leder vil videreudvikle en i forvejen velfungerende institution.

Din arbejdsplads: Lille institution med højt til loftet

Vi er en integreret institution med vuggestue, børnehave og en tilknyttet fritidsforening for skole-børn. Med pt. 8 vuggestuebørn, 20 børnehavebørn og 9 skolebørn i fritidsforeningen FRISK, mener vi det, når vi siger, at der er plads og tid til nærvær og til at følge det enkelte barns udvikling.

Vores målsætning er at være den lille og nære institution. I Børnehuset Tusindfryd er hverdagen præget af nærvær og godt samarbejde mellem børn, personale og forældre. Vi er en stor ”familie”, hvor faglighed, gode relationer, tillid, tryghed, kreativitet og godt humør er i højsædet. Vi har fokus på kerneopgaven og tager medansvar for det gode og udviklende børneliv.

I medarbejdergruppen er der et godt samarbejde, og du får foruden lederen fem fagligt dygtige, positive og stabile kollegaer med et bredt udbud af kompetencer. Der er desuden et stærkt tilhørsforhold til lokalsamfundet, som gerne byder ind med hjælpende hænder.

Som pædagog vil du have et tæt og udviklende samarbejde med både dygtige kollegaer, en engageret forældregruppe, der bakker op om institutionen og vores værdier – og selvfølgelig vores skønne børn.

Vi har rigtig god plads både inde og ude med fx gymnastiksal, stor legeplads, bålplads og skolegård. Derudover ligger vi midt i fantastiske naturarealer, som vi inddrager i dagligdagen.

Hvem er du?

Som uddannet pædagog forventer vi, at du er interesseret i at arbejde i en lille institution, hvor du kan være nærværende, positiv, loyal og ansvarsbevidst. Det er samtidig vigtigt, at du er fleksibel og omstillingsparat.

Vi forestiller os, at

  • du er fagligt dygtig med kendskab til de nye styrkede læreplaner og gerne viden om Herning Modellen. 
  • du har lyst til at arbejde med læringsmiljøer, være ambitiøs og være en tydelig rollemodel, som kan arbejde i et lille team men samtidig arbejde selvstændigt.
  • du er åben, positiv og tydeligt kommunikerende i forhold til børn, forældre og kollegaer.
  • du har lyst til (og gerne erfaring med) at arbejde med Børnehusets aldersgrupper og være motiveret  for at bidrage til udvikling af vores pædagogiske praksis.
  • du kan se dig selv tage del i alle dagens aktiviteter – fra dialogisk læsning over madpakkerne til at puste på skrabede knæ.

Du vil få medansvar for forældresamtaler, udviklingsplaner, læreplaner og andet fagligt dokumentation.

Vil du have mere info?

Hvis jobbet har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Kirsten Bøgh Pedersen på tlf 3039 8448. Du er også meget velkommen til at komme på besøg i institutionen. 

Du kan også læse mere om os på her på siden og se lidt fra vores hverdag på vores Facebook-side ”Børnehuset Tusindfryd og FRISK”.

Når du er klar til at søge

Send din ansøgning med relevante bilag til på mail: boernehusettusindfryd@gmail.com

Vi holder løbende samtaler og afslutter processen, når vi har fundet vores nye kollega.

Hvis du ikke har hørt fra os senest den 1.6.2023, er stillingen besat til anden side.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst og aftale med Landsorganisationen for danske daginstitutioner.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Scroll to Top