Børnehaven i fasterholt

I Børnehuset Tusindfryds børnehave har vi plads til nærvær, leg og læring - både indenfor og ude i den skønne natur.

Frie pladser?
Kontakt os og hør mere om dit barns muligheder i børnehaven

Børnehave med plads til leg

Den private børnehave i Fasterholt er det lille og nære alternativ for dit barn. Vi har nemlig kun én børnehavegruppe med 15-20 børn. Dog deler vi ofte børnene op i mindre grupper under aktiviteter.

Derfor er der plads til nærvær og til at følge det enkelte barns udvikling. I børnehaven har vi fokus på at have en tæt kontakt mellem børnene og personalet.

Vi tilbyder pladser til børn i alderen 2 år og 9 måneder indtil skolestart.

Hverdagen med leg og læring i børnehaven

Børnehavens stue er omdrejningspunkt for dagens måltider og fællesaktiviteter. Flere mindre rum giver derudover mere ro og mulighed for gode lege i små eller større grupper.

Vi lægger vægt på tid til at spise sammen i en god atmosfære, så alle bliver mætte og får energi til at være, lege og lære. 

Som en fast del af frokosten læser vi dialogisk for at øge børnenes ordforråd og indholdsforståelse samt inspirere deres fantasi. 

Leg og læring er to sider af samme sag. På stuen hænger der tal, bogstaver og fokusord, rim og remser, ugedagene m.m., som inddrages i hverdagens aktiviteter. Der er et hyggehjørne med sofa, bogreol og tæppe på gulvet, som børnene dagligt benytter til selvlæsning og socialt samvær. 

Både inde og ude er der er mange ting at lege med. Vi lægger puslespil, laver gaver, maler på staffeli, danser til højt musik, leger med modellervoks, bygger med klodser, spiller brætspil, bruger iPad, laver perleplader og lytter til historier eller musik i høretelefoner. Udenfor leger vi i sandkassen, cykler, nyder vand-plaskeri, kører på rulleskøjter og mooncars og meget andet.

Stor legeplads og naturoplevelser

Udendørs kan børnene slå sig løs i skolegården, på den lille aflukkede legeplads eller på den store legeplads, hvor der er gode legeredskaber, fodboldbane, bålplads, klatretræer, to legebakker og stor sandkasse med klatrestativ. Derudover bruger vi også kroppen i gymnastiksalen.

Vi holder af at være i og bruge naturen. Derfor tager vi tit på cykel- og gåture i det fantastiske nærområde, hvor vi bl.a. leger på byens legeplads, finder dyrespor i skoven, besøger kirken og fanger haletudser i åen. 

Frihed i en privat børnehave

Børnehaven i Fasterholt er en del af den private daginstitution Børnehuset Tusindfryd. Det vil sige, at en bestyrelse bestående hovedsageligt af forældre har ansvaret for de overordnede beslutninger.

For dig som forælder betyder det, at du har større mulighed for at få indflydelse på dit barns hverdag her end i en kommunal daginstitution. 

I Børnehuset Tusindfryd er vi kendetegnet ved et stort engagement og aktivitetsniveau fra forældrene samt et lokalsamfund, der viser stor støtte.

Hvad koster en børnehaveplads?

Det koster 2.278 kr. pr. måned at have dit barn i børnehaven i Fasterholt.

Du betaler i 11 måneder, da juli måned er betalingsfri. Du kan søge om samme tilskud, friplads og søskenderabat i en privat vuggestue som i et kommunalt tilbud.
Prisudviklingen følger de kommunale taksters udvikling i Herning Kommune.

Prisen er lidt højere end i en kommunal børnehave i Herning Kommune, fordi vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten i Børnehuset Tusindfryd – vi vil være den nære og trygge daginstitution for dit barn.

Åbningstider

Man-tor 06:15 – 16:30
Fre        06:15 – 15:15

Skriv dit barn op her!

Vi har i øjeblikket ledige pladser i børnehaven. 

Det er vigtigt for os at være det lille alternativ, så derfor er der max 18 børn i børnehavegruppen.