Vuggestuen i fasterholt

I Børnehuset Tusindfryds vuggestue skaber vi trygge rammer med nærvær og plads til det enkelte barn.

Frie pladser?
Kontakt os og hør mere om dit barns muligheder i vuggestuen

Lille vuggestue giver tryghed

Den private vuggestue i Fasterholt er med kun 6-8 børn det lille, nære alternativ. Vi har fokus på tryghed, nærvær og en tæt kontakt mellem børnene og personalet.

Med en lille vuggestuegruppe har vi tid til at følge og give plads til det enkelte barns udvikling. Det er med til at give dit barn en rolig og tryg start på hverdagen hjemmefra. 

Vi tilbyder pladser til børn i alderen 6 måneder til 2 år og 9 måneder. 

Hverdagen og aktiviteter i vuggestuen

Vi lægger stor vægt på at skabe struktur og genkendelighed i hverdagen, da det er med til at skabe trygge rammer for børnene. Sammen med børnene skaber vi en daglig rytme med mad, søvn og leg.

For de små børn i vuggestuen omhandler aktiviteterne barnets motoriske udvikling, barnets sproglige forståelse og de sanseindtryk, barnet får fra omverdenen. 

På stuen kan børnene øve sig i at trille, kravle og gå i det store legeområde med gulvtæppe, få snurreture i sansegyngen eller træne finmotorikken ved dagens spisestunder. Vi øver fagter og sproget med sanglege på gulvet eller hygger med en bog i sofaen.

Vi er udenfor – næsten – hver dag. Vi har nemlig en skøn legeplads med en stor sandkasse, legehus og en masse at køre på. Vi besøger også gerne byens legeplads, hvor der er vippe, gynger og rutsjebane.

I Fasterholt er vi tæt på naturen, og derfor går vi tit ture for at opleve træerne, der springer ud, eller landmanden, der høster kornet.

Frihed i en privat vuggestue

Vuggestuen i Fasterholt er en del af den private daginstitution Børnehuset Tusindfryd. Det vil sige, at en bestyrelse bestående hovedsageligt af forældre har ansvaret for de overordnede beslutninger.

For dig som forælder betyder det, at du har større mulighed for at få indflydelse på dit barns hverdag her end i en kommunal daginstitution. 

I Børnehuset Tusindfryd er vi kendetegnet ved et stort engagement og aktivitetsniveau fra forældrene samt et lokalsamfund, der viser stor støtte.

Hvad koster en vuggestueplads?

Det koster 3.619 kr. pr. måned at have dit barn i vuggestuen i Fasterholt.

Du betaler i 11 måneder, da juli måned er betalingsfri. Du kan søge om samme tilskud, friplads og søskenderabat i en privat vuggestue som i et kommunalt tilbud.
Prisudviklingen følger de kommunale taksters udvikling i Herning Kommune.

Prisen er lidt højere end i en kommunal vuggestue i Herning Kommune, fordi vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten i Børnehuset Tusindfryd – vi vil være den nære og trygge daginstitution for dit barn.

Åbningstider

Man-tor 06:15 – 16:30
Fre        06:15 – 15:15

Skriv dit barn op her!

Kontakt os og hør nærmere om dit barns muligheder i vuggestuen.

Det er vigtigt for os at være det lille alternativ, så derfor er der max 8 børn i vuggestuegruppen.